13 Şubat 2010 Cumartesi

Discovery channel spor salonunda...

Kariyerinde yükselen kadınlar ve evlilik üzerine yaptığım araştırmamın sonuçlarını toplarken farkettim ki araştıracak daha eğlenceli vakalarda varmış:) %4 fazla olan yağımı eritmek için koşarken (gerçekten başka bir amacım yok, bunu neden söylediğim az sonra ortaya çıkacaktır) salondaki bayan nufusunun ne kadar çok olduğu dikkatimi çekti birden.Bir kısmı alnının teriyle koşup, pedal çevire dursun onlar ilgi alanımıza girmiyor, biz diğer kısma bakalım... Defileden kopmuş, efor sarfetmeyeceği için terlemeyeceğini garanti altına almış bir makyaj harikası uzaktan süzdüğü ve gözüne kesitrdiği avına doğru ağır adımlarla ilerliyor... Salona yerleşmiş ter kokusu arasında (Öğğğğğğ) parfümü ağır bir iz bırakarak avını bayıltıyor... Hikayede iki ihtimal var acaba yüzük vardı da eller şiştiği için mi çıkarıldı yoksa aslında yüzük hiç yok mu? İyi bir avcı avının gözünden bunu anladığı için hata yapmıyor:) Doğru hedef başarılı taktiklerle en geç iki gün içerisinde tuzağa (tuzak demek her zaman doğru olmayabilir) düşüyor...

Tamam adil olalım fazla kilolarımdan kurtulmak, sıkılaşmak, stres atmak vs gibi cümleler kısa vadede olmasa da uzun vadede inandırı olabilir.Ama kendimizi kandırmayalım, he illa yapcam diyosanızda neden bir taşlaa iki kuş vurup hem avlanmaya hemde kilolardan kurtulmaya çalışmayalım:)

Şimdi bir sorum daha olacak neden pilates derslerine erkeklerden bu kadar yoğun talep var...

1 yorum:

Mehmet ZoR dedi ki...

İstisnalar kaide dışı değil mi? Spora gerçekten spor yapmak için giden erkeklerin hepsini avcı diye nitelendiremeyiz :))

Hem bence bizim ülkemizde avcı gibi gözüken erkekler, mantaliteleri yüzünden(örnek plates dersindeki kişi sayısının fazlalığı), aslında her zaman av olmaya mahkumlar..
Onlar değil mi, en son seçilmesi gerekeni bile kendisini dünyanın en güzeli gibi hissettirip, o şekilde davranması gerektiğini düşündüren :)