2 Ağustos 2010 Pazartesi

5K1E Bodrumda

Sevgili gonul dostlari,tatile gitmek isteyip gidemeyenler,gidipte geri donmek istemeyenler:)) iste sonunda geri sayim bitti bodrumdayiz.cumartesi gece 1,5ta yastiga bas koyup 2,5 saat sonra ucaga yetismek uzere uyandiktan ve yarim saat rotarli bi yolculuk yaptiktan sonra kahvaltimizi asli ve duyguyla yapabildik. Kahvalti sonrasi mi?! Sabah kahvesi, tuzlu limonlu sodamiz,tavlamiz mukemmel manzaramiz ve dedikodu esliginde geciyor. İlk gun o yorgunluga ragmen cumartesi gecesini degerlendirmek uzere turkbuku yolunu tuttuk. Jandarma bolgesi olan mekanda mugenin sansina cazz caliyodu. Ama uyumak isteyen kim? Aradik Orhani merkezde bulusalim diye. Sekerimin de katilimi ile supper bi gece gecirdik. ciplak ayaklari ile Civcivim icinde corbaciya gittik. Heyecanini saklayamayan aslinim kelle pacaaa sesleri arasinda sabah 5 te corbamizi da ictik.

Veee iste bu genclik nereye gidiyor dedigimiz an... En kopuk oldugumuz zaman bile sokaklarda tezahurat yapmaktan oteye gecemeyen biz 90 kusaginin sex on the beach party leri ile yakindan tanistik. Havana da beach party!!! Iceri adim attigimiz anda yas ortalamasini yukselttigimiz ekibimizle 2-3-5film birden tadinda biseycikler izledik:))) 15-20 yas arasi ufak mankenlerimiz ve ellerinde purolariyla yagiz delikanlilarimiz... Ayaklari buzun icinde dans eden kizimiza yan masadan saglam bir bakis sonrasi sampanya geliyor. Karsi taraf bunun altinda kalir mi, viskiler aciliyor garsonlar kizlarin agizlarina dokuyor... Bu arada yasanan sahneler ekibimiz ve bana cesitli sorular sorduruyor. Bunlar 2sene sonra nasil tatmin
olcaklar, acaba bi haftada kac para harciyolar, hangi okulda okuyolar diye...

Arkami donuyorum son derece yakisikli kumral elinde ickisi ve purosuyla bana goz kirpan bacaksiz:)) Kucukten alip sekillendirebilir miyiz acaba diye soruyoruz bu sefer. Daha fazla bu genclikle takilamayiz 100 tane midyemiz ve biralarimizi alip sahile gidiyoruz. Havananin bom bos beach i...Iste eglence burda, sarki soyluyoruz. Hava kararirken denize giriyoruz ve tezahurat yapiyoruz. Bi sure sonra sesimizi duyan genclikten sariiii diye bi ses geliyor, laciverrrt diyoruz ve yine bir tribun:)) daha fazla dayanamayan busra kaciyor... Sonunda karar veriyoruz hadi baliga.12 saattir uzerimizde duran bikinilerimizle gidiyoruz balikcimiza, bir gece once istettigimiz kara efeyle geceye devam. Muge soyledigi sarkilar sonrasinda tebrikleri kabul ediyor ve baslarim boyle ise bodrumda gece hayatinizi ucuza getirmek kendimi de kurtarmak uzere sarkici oluyorum diyor.
Manzara guzel sesimiz guzel kafamiz guzel sabah deniz de guzel olacak hadi gidip yatalim diyoruz. Geceyi erken sonlandirmis olmanin baska nedenleri de olsa kismet yarin aksama diyoruz:))
Odada son dedikodular ve son kahkahalar sonrasi klimadan mumya gibi sarinmis mugenin sessizligi ile uyuyoruz...

Hiç yorum yok: