2 Ekim 2010 Cumartesi

sakin bir haftasonu üst üste izlenen filmlerle...

başlamışsa geçirilen 2 haftanın ne kadar yorucu olduğu daha iyi anlaşılabilir sanırım...
ekipten iki kişinin olmayışı GM de bitmek bilmeyen personel talebi, akşam 8 de Gebzeden kalan adaylarla mülakat yapmak, tüm bunlar olurken eve döndüğünde evde kimsenin olmayışı ve çamaşır makinesini çalıştırmak bilinmediği için giyecek gömleğinin dahi olmaması...

bu iki haftanın saat kaç olursa olsun yapılan şarap geceleri, Mugenin bigudileriyle, Buşranın zaten sarhoş olarak, Aslıyla benimse pijamalarımızla katıldığımız pizza&şarap&parmak dondurma gecemiz...

neyseki beklenen cuma günü geldi, Sedene yapılan veda sonrası bir sonraki kişiyi merakla bekleyen gözler kimde duracaktı acabaaaa??

ve işte beklenen cumartesi sabahı çalan telefonda uzaklardan çok özlenmiş bir ses...

bütün hafta fırsat bulundukça izlenen kimi tavsiye edilebilcek kimi de sadece zaman geçirmek için izlenebilecek bir kaç film... hepside romantik komedi nedense trajikomik bi şekilde:)))





bu arada unutulmaması gereken Ortaköy sefası... saat 18:20 yi gösterirken işten çıkabilmiş olmak ve İstanbul trafiğine rağmen Ortaköye ulaşıp hala hava kararmamışken kumpir yiyebilmek, takıları, tokaları, şalları takıp takıştırabilmek. Sonrasında krispy de soluğu almak birer donut söyleyip birer düzineyi paketletirken ikram edilen ikinci donutları bu sefer son dimi Aslı diyip yiyebilmek:)))

ps: iki haftayı birde sanki başka araba kalmamış gibi jeepe çarpmayı başararak arabasız geçirmek var tabi bunların yanında:))

kıssadan hisse araba kullanırken internette işin ne diye sormak istiyorum kendime sabahın 9unda yollarda olan digitürk çalışanlarını işinden ederken ;)

6 yorum:

BlueSilence dedi ki...

Geçmiş olsun efenm. Blog alemi olarak merak içindeydik biz de; "bu sefer gerçekten ve galiba bıraktı artık yazmayacak" diye... :p

SebneM dedi ki...

sorarım size efem...
yazılarımı yorumsuz bırakmayan size ait neden blog görememekteyiz. blog alemi bunu merak etmekte...

BlueSilence dedi ki...

Sormayın araştırın :p Buyrun buradan izleyebilirsiniz.

http://karahan.tumblr.com/

SebneM dedi ki...

yazılarınızı yavastan okumaya basladım efem, yalnız beni isten kovmamaları icin evden takip etmeye karar verdim. lakin insan kaptırıp gidebiliyor.
sunu belirtmeliyim ki "ikinci dünya savası" nı okurken masterda yaptıgım en guzel projem aklıma geldi...
nazi propagandası...

BlueSilence dedi ki...

Bölüm neydi ki?

SebneM dedi ki...

İletişim Stratejileri&PR