13 Haziran 2010 Pazar

yaz mı geldi neeeee?

bekle bekle bekleee... İzmir'e gittik yağmurla İstanbul'a döndük sağnakla...
Ama sonunda beklenen yaz boğucu sıcaklarıyla geldi. İsyanlarda değilim aman yanlış anlaşılmasın özledim yazı, yazın meyvelerini, denizi, kumu, sıcak güneşi... Bunun yanına bide Mojito yakışır tabi.
Tatil planları yapılmaya başladı ama biyerlere gitmesek de İstanbul'da da yaz güzel geçebiliyo. 11 Haziranda başlayıp bu akşam son bulacak Bebek şenliklerindeydik dün gece. Öncesinde kokoşluk günü ilan ettiğimiz için anca saat 10da yiyebildiğimiz akşam yemeği sonrası 11 buçuk gibi Bebek'te olmayı başarabildik. Hala daha açık olan standlarda kıyafet, incik boncuk hatta organik iç çamaşırı bile bulabilirsiniz:) Müzik eşliğinde oluşturulan standlarda içkinizi de afiyetle yudumlayabilirsiniz çimenlerin üzerinde.
Feshane şenlikleri, Ahırkapı Hıdırellez ve Bebek şenlikleri derken umarım bu tarz organizasyonlar farklı farklı bi çok yerde daha sık yapılmaya başlar... Merak eden, aklı kalan herkesin hala daha şansı var. Tek bir tavsiyem olacak; trafiği daha da sıkıştırmamak, masum şekilde evine ulaşmak isteyenleri saatlerce yollarda bırakmamak ve sizin de vaktinizden çalınmasına izin vermemek için ya toplu taşıma araçlarını kullanın ya da arabanızı Etilere park edip taksiyle ters yönden Küçük Bebek'e inin:) Dün akşam biz denedik bişey olmuyo...

İyi eğlenceler...

Hiç yorum yok: