20 Aralık 2010 Pazartesi

veee yeni yılın ilk hediyeleri...






Uykum kaçınca bir de geri sayımda son iki olunca hediye işini hızlandırmak lazım diye düşündüm. Saat 12de başlayan çalışmalarım 3te son buldu. İşte hem astigmat hem hipermetrop gözlerle hazırlanan sıcak sıcak ilk ürünler...
...
Tam herşey bitti diye yatağımın üstüne saçtığım rengarenk iplerim ve keçelerimi toplarken kardeşim geldi ve şaşkın gözlerine hakim olmaya çalışarak "bana da bişeyler yapsana" dedi. İlk siparişimi böylece almış oldum:)
Oturduk kız arkadaşı için aşağıda gördüğünüz tacı yaptık.



Şimdi merak edenler ve bende yapabilirim diyenler için (kimse benden daha beceriksiz değildir =) ) ;

Öncelikle renk renk keçeler ve eğer bulabiliyorsanız keçe ipi, bulamazsanız da etamin işlenen kalın renkli iplerden alabilirsiniz. Yüzlerce renk çeşidiyle istediğiniz tezatlıkları da yatarabilirsiniz. İnce keçeleri sertleştirmek için mukavva şart, sağlam bir uhu, misina, boy boy etamin iğneleri, makas, şekilleri çizmek için sabun ya da tebeşir, renkli düğmeler, siyah metal taçlar...
Model belirlemek için google, benim gibi ipliği iğneye geçiremiyorsanız gözlük, bir tutam beceri bir de içine katmak için sevgi =)

Hepsi bir araya geldimi işte bu renklerden yukarıdakiler üretilebiliyor. İlk denemelerimi kardeşimin kız arkadaşı ve tehlikeli beşli üzerinde denemeyi düşünüyorum... Eğer siparişler gelmeye başlarsa Eminönüne gidip oradaki dükkanları alt üst etmeye başlayabilirim. En kaliteli keçeleri ve en çok rengi ennn ucuza bulabileceğiniz tek yer =)

Bu kadar çiçekten böcekten sonra şimdi siyah beyaz ofise gitmeden hemen önce 3 saatlik renkli rüyalara dalma zamanı...



Hiç yorum yok: